Eti Burçak Yulaflı
Eti Burçak Yulaflı; Eti'nin, yulaflı bisküvi, tıpkı kardeşleri kepekli, burçak, sultani ve kurabiyeli gibi sindirim sistemiyle dost bir bisküvidir. Hazmı kolaydır. Aynı zamanda mideyi de rahatlatır. Sadece meyve şekeri ile tatlandırılan 1 paket eti burçak yulaflı 12,3 gram lif içerir. Günlük lif ihtiyacımızın %61'ni karşılar. Eti Burçak Yulaflı; İhtiyacınız olan sağlık dolu lif kaynağıdır.
Hem çok lezzetlidir hem de içeriğindeki lifler ile sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Lezzeti, doğallığı ve sağlığıyla sizleri bu dünyada doğal kalmış bir şeyler olduğunu kanıtlıyor.
Kalori ve besin ögeleri (100 gr. İçin)- Kalori: 482
- Karbonhidrat: 68,4
- Protein: 7,3
- Yağ: 20,5
- Lif: 5,2
- Şeker: 21,0
- Tuz: 1,4
Eti yulaflı bisküviyi yanınızda bulundurarak açlığınızı bastırmak için de tüketebilir, çay saatlerinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz ya da yulaflı bisküvi ile farklı lezzetler ortaya çıkartabilirsiniz. Bunlardan bir tarifi aşağıda;
Eti Burçak Yulaflı Bisküvi ile Frambuazlı Cheesecake- 1,5 Paket Eti Burçak Yulaflı Bisküvi
- 3 Tane yumurta
- 110 Gram tereyağı
- 700 Gram taze kutu peynir
- 200 Gram toz şeker
- 3 Yaprak jelatin
- 1 Tatlı kaşığı vanilya
- 500 Gram frambuaz (Dondurulmuş)
Eti Burçak Yulaflı Nasıl Yapılır?
Eti burçak yulaflı bisküvileri mikserde güzelce kıyın.
Tereyağını eritin ve bisküviler ile karıştırın. Yağlanmış kelepçeli bir kalıba bastırıp döşeyin. Jelatini soğuk suda ıslatıp kaynatmadan eritin. Toz şekerden 2 çorba kaşığı ayırın ve kalan şekeri yumurta ve peynirle birlikte mikserde güzelce karıştırın. Önce vanilyayı, sonra da erittiğiniz jelatini içine katmalı ve daha sonra bu karışımı, bisküvili karışımın üzerine dökün ve yayın. Önceden 150°C'ye ısıttığınız fırının orta rafında 30 dakika kadar pişirin ve fırının içinde soğumaya bırakın. Frambuazları mikserde püre haline getirene kadar kıyın. Kalan 2 yemek kaşığı toz şekeri ekleyerek, süzgeçten geçirin. Püreyi cheesecakein üzerine döküp servis yapın.
Afiyet olsun.
19.01.2024 09:14:37
Eti Burçak Yulaflı ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|